često postavljana pitanja

Ispunjavanjem obrasca za Bilo da se radi o tehničkim pitanjima ili informacijama vezanim uz našu uslugu, naš stručni tim uvijek je spreman pomoći vam. Želimo vam pružiti potpunu podršku i riješiti sve vaše nedoumice.

sDoktor je inovativna platforma za optimizaciju odnosa između liječnika i pacijenata, osmišljena kako bi liječnicima pružila intuitivno sučelje za upravljanje komunikacijskim kanalima i olakšala njihovu praksu. Ova platforma olakšva komunikaciju između pacijenata i liječnika te smanjuje vrijeme potrebno za obradu narudžbi lijekova i ostalih upita. "S://doktor" je alat za optimizaciju odnosa između pacijenata i liječnika, što može značajno poboljšati kvalitetu zdravstvene skrbi.

Istovremeno možete koristiti web aplikaciju na više PC-jeva, Mac uređaja ili tableta. Svaki uređaj je potrebno autorizirati putem dvofaktorske autorizacije (2FA).

Prihvaćamo sve poznate kreditne kartice. Prilikom plaćanja kreditnom karticom iznos pretplate bit će naveden na izvatku za kreditnu karticu. Pretplata će vam se naplaćivati mjesečno ili godišnje.

Ako ste novi korisnik, plaćanje po fakturi nije moguće. Svim postojećim korisnicima koji ispunjavaju uvjete opisane u nastavku, omogućeno je plaćanje virmanom po ispostavljenoj fakturi.

Uvjeti su slijedeći:

  • Vrijedi samo za postojeće korisnike
  • Nemate nepodmirenih dugovanja

Da bismo vam omogućili što veću fleksibilnost, nudimo razne mogućnosti plaćanja sDoktor sustava:

1. Mjesečno (bez ugovorne obveze):

odabrani paket plaćate svaki mjesec i pretplatu možete u svakom trenutku otkazati.

2. Godišnje (uz ugovornu obvezu):

na odabrani paket uz jednogodišnju pretplatu dobivate popust za korištenje usluge Raspored plaćanja po zadanom će biti postavljen na mjesečnu naplatu.

Odabirom jednokratnog plaćanja, odobriti ćemo vam dodatni popust u visini jedne mjesečne naknade!

Da. Ako odaberete bilo koji sDoktor godišnji paket koji ste koristili tijekom besplatnog probnog razdoblja, podaci i konfiguracija vašeg korisničkog računa ostat će nepromijenjena.

Kada besplatno probno razdoblje istekne, imat ćete dodatnih 30 dana za kupnju sDoktor paketa prije nego što se podaci o računu izbrišu.

Podatke o probnim računima nije moguće vratiti nakon brisanja.

sDoktor web aplikacija kojoj pristupate pomoću korisničkog imena i lozinke na PC ili Mac uređaju, nije dostupna kada niste povezani s mrežom.

Ako prestanete s korištenjem sDoktor sustava, vaši podaci i zapisi bit će vam dostupni u razdoblju od 30 dana. Vaši podati pripadaju vama. U tom roku ih možete preuzeti te ih spremiti na neko drugo mjesto. Prije prestanka korištenja usluge svakako spremite svoje podatke i zapise. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani s vašim sDoktor sustavom biti će uz ograničene funkcije dostupni u razdoblju od 30 dana.

Neusporediva prednost

Mobilna aplikacija za vaše pacijente!

Intuitivna mobilna aplikacija s mnogo funkcionalnosti olakšava komunikaciju s pacijentima pružajući vam pouzdanu platformu za modernu medicinsku praksu!

Besplatno dostupna za preuzimanje za Android, Apple i Huawei uređaje:

VELIM VELIM
Cookie policy
x
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #